Amenajam gradini Satu Mare

Amenajam Gradini Satu Mare

Amenajam gradini Satu Mare reprezinta pagina unde puteti gasi informatii utile despre Amenajam gradini Satu Mare: Amenajam Gradini Satu Mare.

Amenajari gradini si spatii verzi Satu Mare
0744 368 078

Despre Noi

  gradiniornamentalesrl_761_01Echipa noastra este formata din specialisti in domeniul peisagistic, oameni cu un simt al esteticului foarte bine dezvoltat, care va vor sustine in orice amenajare peisagistica si servicii de proiectare, design si amenajare a spatiului dorit. 

  Noi punem in evidenta gradina dumneavoastra prin servicii complete de proiectare, amenajare si intretinere spatii verzi: gradini rezidentiale, parcuri publice si ansambluri comerciale.

  Firma noastra va ofera cu maxim de profesional, seriozitate si promptitudine toata gama lucrarilor in domeniul amenajarilor de gradina si spatii verzi: gradini omamentale, scuaruri, borduri, ronduri de flori, lucrari de arta: iazuri, fantani, cascade, rauri atat pentru grading cat si pentru interioare.

  Furnizam si instalam mobilier de gradina, statui de gradina, sisteme de iluminare si irigatii.

  Asiguram material saditor, arbori, arbusti si flori din productie proprie, autohtona sau direct de la importatori, materiale complementare, pamant, piatra, mulciuri, materiale si echipamente specializate.

  Dispunem de peste 20 de sortimente de amestecuri de seminte pentru toate tipurile de gazon.

  Impreuna cu dumneavoastra vom proiecta amenajarea gradinii, astfel incat sa aceasta sa fia functionala, iar aspectul estetic sa fie unul de exceptie.
  O gradina presupune experienta, rabdare, pasiune si mult timp alocat intretinerii acesteia. Neindoielnic, cea mai importanta conditie pentru obtinerea gradinii mult visate este experienta, fara de care oaza de relaxare se poate dovedi un esec inca din etapa conceptuala, nemaivorbind de punerea ei in practica.  

  Proiectarea si amenajarea unei gradini sau a spatiilor verzi inseamna imbinarea arhitecturala peisagistica cu stilul dorit. Profesionistii nostri lucreaza cu pasiune si creativitate avand cunostintele necesare despre de horticultura, peisagistica, arta, design si istoria gradinaritului care ii ajuta sa ofere servicii de calitate indiferent de stilul dorit.
  Dupa terminarea lucrarilor de amenajare, este important ca gradina sa fie intretinuta in mod constant, pentru ca rezultatul muncii sa fie cel dorit, indiferent de anotimp.

Servicii

 Oferim o gama larga de servicii, de cea mai buna calitate in domeniul amenajarilor exterioare:

 • consultanta in amenajarea gradinilor
 • proiectarea spatiilor verzi
 • proiectarea sistemelor de irigat
 • instalarea sistemelor de irigat
 • infiintarea de peluze cu gazon prin insamantare sau cu rulouri de gazon
 • plantarea arborilor si arbustilor ornamentali
 • amenajarea de iazuri (lacuri) artificiale
 • amenajarea fantanilor arteziene
 • amenajarea cascadelor
 • amenajarea cursurilor de apa
 • amenajarea de rocarii, stancarii si jardiniere
 • intretinerea spatiilor verzi

Galerie foto